28 Nisan 2016 Perşembe

Yaş Farkının İlişkilere Etkileri


    Aşkın yaşı yoktur demek ne kadar doğru tartışılır.Günümüzde kendinden yaşça büyük erkeklerle birlikte olan bayanlar bulunuyor özellikle de ünlüler dünyasında karşımıza çıkıyor.Peki ne kadar sağlıklı bu ilişkiler ?
                                  yas_farkının_iliskilere_etkisi

  İlk heyecan duygusu durulmaya başladığında sorunlar kendini göstermeye başlayacaktır.Her ilişkide sorunlar yaşanır fakat yaş farkında durumlar biraz daha farklı. İlişkinin yürümesi güçlü bir bağın olmasına ve aşkın büyüklüğüne bağlıdır.Ya çok aşık değilseniz ?

   Yaş farkı, düşünce ayrılıklarına sebep olacaktır.Partnerlerden biri A düşüncesini savunurken diğeri tam tersini savunması ilişkiyi olumsuz etkiler.Erkek bayan arasındaki yaş farkı 5 - 10 arasında olmalı.Her 10 yılda bir insanlar yeni bir kuşak yaratır.Her kuşağın algı ve beklentileri farklılık gösterir.Ayrı kültürlerde yetiştirilmiş olmasından dolayı hayata bakış açıları da farklı oluyor.

   Olgun erkeğin partnerini elinden kaçırma korkusu yüzünden daha fazla kısıtlamalara gidecek ve ilişkide sorunlar yaşanmasına neden olacaktır.
 

2 yorum:

  1. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş :) emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkurler :) okudugunuz için ben tesekkur ederım

      Sil