3 Aralık 2015 Perşembe

Dudakları Dolgun Göstermenin Yolları




          Her kadın kalın ve dolgun dudaklara sahip olmak ister.Dolgun dudaklar kadını daha çekici kılar.Bunun içinde birçok yönteme başvururlar estetik gibi.Estetik müdahalelere karşı olduğumdan makyaj hileleriyle dudaklarımızı daha dolgun gösterebiliriz.


Not:Resim bana ait değildir google görseller üzerinden indirdim.

  1. Dudakları nemlendirmeliyiz.Kuruyan dudaklar kötü bir görünüme yol açacağından bu adımı kesinlikle atlamamalıyız.Dilediğiniz lipbalmı kullanabilirsiniz.
  2. Dudak kalemi kullanmalısınız,dudak rengiyle aynı renk olmasına dikkat edin.
  3. Dudağınızın üst kısmına (üçgen kısmına)   aydınlatıcı uygulayın.Aydınlık veren far bile olabilir.İster likit ister toz aydınlatıcı hiç farketmiyor.
  4. Dudağınıza açık renkli rujlar uygulayın.Koyu rujlar dudağınızı olduğundan daha ince gösterir.Onaylayıp tasdikledim.
  5. Rujunuzu sürdükten sonra ortasına lipgloss uygulayın dudaklarınızı ne kadar dolgun gösterecektir.Şeffaf veya çok açık renk uygulayabilirsiniz.

     Siz nasıl dudaklarınızı dolgun göstermeye çalışıyorsunuz, ya da hangi yöntemleri uyguluyorsunuz benimle paylaşırsanız çok sevinirim.








3 yorum:

  1. benımkıler oldukca dolgun dogustan :) hatta bı cok ınsanın ıstedıgı türden.. benım ıcın boyle bı sorun olmuo o nedenle ama mentollu urunler daha cok dolgunlastırıyor bunlarda lıp balm olarak kullandıgımız bakım urunlerı tabıkı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzelll yararlı bilgin içinde teşekkürler canım

      Sil
  2. aynen doğuştan dolgunlar çok şükür :)

    YanıtlaSil