26 Kasım 2015 Perşembe

Farmasi At Kestanesi Balsamı



       
               Merhabalar
    Nasılsınız? Günleriniz nasıl geçiyor ?Bel ağrısı,boyun ağrısı,sırt ağrısı gibi birçok insan bu rahatsızlıklardan  muzdarip durumda.Farmasi At Kestanesi Balsamı bu konuda çok işe yarıyor nasıl mı ? Hemen anlatayım ozaman.
                                 

   İçeriğinde at kestanesi,sarı kantoron,nane,mentol ve esans yağlar bulunuyor.At kestanesi ve sarı kantaron özü ile yorgunluk hissinin azalmasına yardımcı olurken cildi rahatlatır.Farmasi At kestanesi balsamı jel formda,cilde uygulandığında ferahlama hissediyorsun.Ürün emilimi çok hızlı yağlı bir his asla bırakmıyor.Kokusu da mentollümsü rahatsız edici bir kokuya sahip değil.Aksine çok hoş kokuyor.
                                           




    Tamamen ağrıyı ortadan kaldırdığını söyleyemem ama rahatlatıyor ve biraz olsun hafifletiyor.  İçerisindeki mentolun verdiği ferahlama hissi gerçekten çok güzel.Eklem bölgeleri için üretilen bir ürün.Kollar,bacaklar,ayaklar,boyun,bel sırt ağrılarında etkili bir çok yakın çevremde denedim hepsinden olumlu dönüşler aldım.500 gr ürünü 30 tl gibi bir fiyata aldım zaman zaman katalogta indirimler oluyor şuan ne kadar inanın bilmiyorum.

  Sizinde bu tarz sorunlarınız varsa bu ürüne şans verebilirsiniz.Ürünü sipariş vermek isterseniz buradan alabilirsiniz.Bir yazının daha sonuna geldik mutlu kalın.


 

2 yorum:

  1. Bu ürünü bende kullanmıştım.Hatta evde testerlarını saklıyorum :) Acil bi bel,boyun,baş ağrısı oldumu kullanayım diye :) Güzel etkili bi ürün bende tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve bilgilendirici yorumun için çok teşekkürler :)

      Sil