22 Kasım 2015 Pazar

ClC CRİSTALİTY


       Herkese merhabalar

    Göz altı problemlerinden yakınan bir çok insan bulunuyor bunlardan biri de benim.Peki göz altı sorunları nelerden kaynaklanır ? Uyku düzensizliği,sigara,alkol kullanımı,mimik hareketleri,dengesiz beslenme,vitamin eksiklikleri vs.Benim göz altımdaki problemim mimik hareketlerinden dolayı kırışmaya başladı ve uyku düzenimin dengesizliği yüzünden göz altım morarmaya başladı.Ürün arayışına geçtim bir kaç ürün deneyimimde de başarısız oldum.Sonunda mucizevi kremi buldum.

 


   ClC CRİSTALİTY  hiç abartmıyorum sadece 10 saniyede etkisini gösteren göz kremi.18 yaşından itibaren bayanların ve erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği bir krem.Göz altı şişkinliği,morluklara ve kırışıklıklara anında etkisini gösteriyor.Ben hem annemde hem de kendimde denedim.Annemin göz altları şişkin bir haldeydi ilk kullanımda gözle görülür sonuç elde ettim.Kendimde kullandığımda da mimik kırışıklıklarım minimuma indiğini gördüm.
Kullanımı da üründen çok az miktarda alıp ince bir tabaka halinde sürüyorsunuz kuruyana kadar hiç bir mimik hareketi yapmamanız gerekiyor.Kuruduğunda resmen kendimi botoks yaptırmış gibi hissediyorum.



10 ml lik ürün ama etkisi büyük olduğundan alınıp kullanılmaya değer diyorum.Zaten çok minik bir ürün tüm göz altınıza yeter.Bu ürünü satın almak isterseniz buradan alabilirsiniz.Ürün ile ilgili sorularınız varsa aşağıya yazmanız yeterlidir.













11 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu yeni kesfettim banada beklerim benim en buyuk sorunum genetik gozalti morlugu acaba bana da etkili olurmu o kadar acici renk krem kullandimki biktim denemekte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikle hoşgeldiniz bende seve seve geliyorum hemen bloğunuza.Genetikle ilgili olduğu için birşey söyleyemem.

      Sil
  2. Bende almayı dusunuyorum çok problemım yok aslında ancak kendı kendıme sorun yapıyorum galıba :)
    pure beauty'ın kırmızı serisini çok övüyorlardı 26 tl ındırımde 20 tl gibi bir fiyatı var ancak henuz alamadım onu da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat olarak denenilebilir daha önce hiç denemedim :)

      Sil
  3. Merhaba
    Ürün nerelerde satılıyor? fiyat nedir? tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar fiyatı 249.00 tl ama gerçekten etkili ürün. http://www.clcturkey.com/ internet sitesinden alabilirsiniz.

      Sil
  4. Gunluk duzenli mi kullanilmasi gerekiyo etkisi gecince yine eski kirisikliklat geri mi geliyo onu merak ediyorum annem icin almayi dusunuyoruz da

    YanıtlaSil
  5. Gunluk duzenli mi kullanilmasi gerekiyo etkisi gecince yine eski kirisikliklat geri mi geliyo onu merak ediyorum annem icin almayi dusunuyoruz da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 14 gün boyunca aralıksız kullanmalısınız ki faydasını görebilin.

      Sil
  6. Tamamen aldatmaca bir ürün. Hemen ürünün web sitesine girin ve ürünü değil siteyi inceleyin. http://www.clcturkey.com/ Üretici firma adı adresi telefonu hiçbir bilgi yok. Sağlık bakanlığı, TSE vb alınmış hiçbir izin belgesi hatta ismi yok. Dermatolojik testten geçmiş yazıyor, testin hangi üniversite veya kurum tarafından yapıldığı, ne zaman yapıldığı, sonuçların ne olduğu hiçbir bilgi yok. Sadece paranızı nasıl alacakları ile ilgili telefon numarası var. Kullandıktan sonra ters birşey olursa şikayet edebileceğiniz tek şey web sitesi.. Sakın aldanmayın.. Dünyaca ünlü markaların bile en organik ve etkili kremleri bu kadar pahalı değil iken, adı adresi bile belli olmayan merdivenaltı üretim bir kreme 249 TL istenmesi çok açık bir kandırmaca ve soygundur.

    YanıtlaSil
  7. bende yakın zamanda deneyeceğm canım. Ürünü aldım ama daha denemeye fırsatım olmadı. Umarım memnun kalırım :)

    YanıtlaSil