30 Kasım 2015 Pazartesi

Cecile


             Herkese merhabalar
      Bir kaç hafta önce Cecile bana çok güzel bir ruj ve 2 ojeden oluşan bir paket gönderdi.Ben henüz  vakit buldum post hazırlamak için neyse ki yazabiliyorum.
                                                       

   
      Cecile long kisses kalıcı mat ruj serisinden 21 numaralı ruj  nude renklerinde.En çok merak ettiğim likit formda kalıcı ruj serisiydi.Sürümü çok kolay,dudaklara sürüldüğünde saniyeler içerisinde matlaşıyor.Mat rujlar kışın daha çok tercihlerim arasında.Likit formda denediğim ilk mat rujum :) Ciddi anlamda çok hoşuma gitti.Ruju sürmeden lip balm sürmenizi de tavsiye ederim kurumuş dudaklarda kötü bir görünüme yol açar.

                                               

      Kalıcılığı konusuna gelince kalıcı bir ruj,bir şeyler yediğiniz içtiğinizde ortası birazcık çıkıyor ama ben gayet başarılı buldum.

         

                  Paketin içerisindeki 2 ojede yanarlı dönerli bir renge sahip,tam rengini 2. kez sürüldüğünde veriyor ve tamamen opaklaşıyor.Benim tercihlerim yine mat renklerden olurdu.














 

5 yorum:

  1. rujun ucu fırçalı mı nasıl bir ruj o öyle :D

    YanıtlaSil
  2. likit mat rujları seviyorum bu ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bende likit ve mat olanlar özellikle :)

      Sil
  3. Cecile bu mat rujlari ilk cikarttiginda almistim sirf kalici dediler diye. Ozellikle kirmizi olanini almistim ki, kirmizi rujun dislerime bulasmasindan nefret ettigim icin. Kesinlikle ogun bugundurde en en ennn favori rujum. Ask bu ask.

    YanıtlaSil