22 Kasım 2015 Pazar

Acvit Yüz Ve Makyaj Temizleme Jeli


   

         Herkese merhabalar

      Biraz  ara verdim yazmaya ve enerji topladığımı hissediyorum yeniden ve daha çok emek vererek yine buradayım.Bu kadar muhabbet yeter hadi başlayalım.

     Makyaj yapmak ne kadar bizim için önemliyse makyajımızı temizlemekte o kadar önemlidir.Benim yeni tanıştığım bir üründen bahsetmek istiyorum.Yeni tanıştım ama hayran kaldım.Acvit yüz ve makyaj temizleme jeli makyaj yapmasam dahi cildimi temizlemek için kullanabileceğim bir ürün.Yüzümü yıkadıktan sonra verdiği yumuşaklık,ferahlık benim hayran kalmama yetti.

   

     Ambalajının çok büyük bir esprisi yok ama şişenin pompalı olması güzel.Ürünün ne kadar kaldığını da görmek güzel ben ne kadar kaldı diye merak edenlerdenim.:)Tüm makyajımı tek bir pompa temizlemeye yetiyor.Nasıl kullanıyorum peki ben bu ürünü ? Üründen tek bir pompa alıp tüm yüzümü masaj yapar gibi yediriyorum ve yüzümü duruluyorum.Tüm makyajım rimel kalıntısı kalmadan hepsi çıkıyor.Cildim tertemiz oluveriyor sonrasında hissettiğim o ferahlık harika işte.

      Bazen duşa makyajımla girdiğim oluyor sizinde olmuştur.Nasılsa yıkanacağım makyajımda çıkar diyorum.Yüzümü lifle yıkıyorum ama makyajım çıkmıyor rimel kalıntısı kaldığına kaç kez şahit oldum.Bu örneği de  acvit yüz ve makyaj temizleme jelinin ne kadar başarılı olduğunu birazda olsa anlatmaya çalıştım.

 


   
     Acvit yüz ve makyaj temizleme jeli satın almak isterseniz buradan alabilirsiniz.Benim tekrar tekrar alacağım ürünler arasına girdi bile.Makyaj temizlerken çok uğraşıyorsanız 30 sn içinde temizleyebilmek size çok pratik gelecek.

   Bir sonra ki yazımda görüşmek üzere seviliyorsunuz ....






2 yorum:

  1. Ben makyajı yıkayarak temizlemeyi sevemıyorum :( Kışın hele ılıtsam suyu gönlüm razı değil soğukla yıkasam donuyorum derken makyaj temizliğini bari yıkamayım diyorum :) ama etkili olması guzelmıs :) iyi günlerde kullan .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de önceden çok üşenirdim ama makyajı ya yıkamak zorundayız ya da makyaj temizleme sularıyla çıkarmamız gerekir yoksa cildimizde problemler oluşur

      Sil