24 Ekim 2015 Cumartesi

Konsantre Parfüm


   
                      Herkese merhabalar

         Her zaman her ürünün orjinalini almak daha mantıklı ve kaliteli fakat öyle ürünler vardır ki orjinalini aratmayan ve  daha uygun fiyata alabileceğimiz ürünler.Örnek verecek olursam bir parfüme dünya para vermek istemeyenlerdenim daha makul fiyat ödeme taraftarıyım.Uygun fiyatlı bir parfümü satın alırım ya da çok ünlü bir markanın konsantre parfümünü alırım.

     

    Benim tercihim Chanel chance den oldu.Kokusu beni benden aldı diyebilirim.Abartmıyorum kullanmaya kıyılamayacak türden.Çiçeksi hafif bir kokusu var.Yaz-kış rahatlıkla kullanılabilir.Kalıcılığı konusunda endişelerim vardı ve kokuyu bileğimde kullandım aradan 2 saat gibi bir vakit geçince bileğim hala mis gibi çiçek kokuyordu.Bileğimi sabunla yıkadım kokuda azalma oldu mu evet oldu ama hala devam ediyordu bileğimde kokusu.Koku roll-on şeklinde geliyor.Tene kullanabileceğiniz gibi giysilerinizde de kullanabilirsiniz.Kalıcılıkları tende 10 saat giysilerde 1 haftaya kadar kalabiliyor.

Benim konsantre parfüm hakkındaki görüşlerim bunlar.Chance chanelin orjinal fiyatı 335 tl benim maddiyatımın çok çok üstünde.Siz de  pahalı markalara bu fiyatı vermek istemiyorsanız veya maddiyatınız yeterli değilse buradan satın alabilirisiniz.







14 yorum:

  1. Selam, faydalı paylaşım için teşekkürler. Seni takibe aldım ve bana da beklerim...
    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de takıbe aldım kuzum :) tsekkurler sevgıler <3

      Sil
  2. Canım takipçin oldum :) Hatta iyiki de oldum.NE faydalı bir yazı olmuş.Konsantre parfümü daha önce hiç duymamıştım yeni birşey öğrenmiş oldum :)

    YanıtlaSil
  3. Chanel Chance 9 yıldır severek kullandığım bir koku. Kullanmaya başladığım zamanlar açık parfümcülerden satın alırdım. Konsantre halini hiç denememiştim, bir ara deneyeceğim :) Uygun bir zamanınızda bloguma göz atmanızı çokisterim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgeldın canım blogunu takıbe aldım tesekkurler ayrıca yorumun için :)

      Sil
  4. merak ettim bu kokuyu deneme isterim !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hos koku canım kesinlikle denemeni isterim pişman olmuycaksın <3

      Sil
  5. Merhabalar, blogunuzu yeni keşfettim takibe aldım bana da beklerimm :)

    http://blogcugiller.blogspot.com.tr/

    Musmutlu günler.

    YanıtlaSil
  6. Kalıcı mı peki.alkol falan kokmuyor değil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesınlıkle kalıcı alkol kokmuyor cok memnun kalacagına emınım

      Sil
  7. instagramda konsantre parfum ısımlı bır sayfadan satın aldım çok guzellerdı , hayatımda edındığım en guzel parfum tecrubelerinde bırıydı . tam ıstedığım gbi cilde ve gıysıye adeta yapıştırıcı ıle tutturulmuşcasına tutunuyor koku . bır de web sayfası açmışlar www.konsantreparfum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesınlıkle sana katılıyorum canım mukemmel otesı bır parfum ....

      Sil